Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Utäng Vit 110x48x102cm

4950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Elegant Byrå i vitt med fem lådor.
Bredd 110x Djup 48x Höjd 102cm.
Vikt 47 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Byrå Utäng Vit - En Tidlös Skönhet i New England Stil!
När det handlar om att skapa en klassisk och elegant atmosfär i ditt hem, är Byrå Utäng Vit det perfekta valet. Denna underbara byrå är en mästerverk i New England-stil, och den kommer att förbättra din inredning med sin tidlösa skönhet och funktionalitet. Med sina proportioner på 110x48x102cm är den en balanserad kombination av stil och användbarhet.

Byrå Utäng är skapad med noggrannhet och högkvalitativa material. Den är tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, vilket ger en stabil grund medan den kritvita färgen skapar en ren och fräsch känsla i ditt rum. Handtagen i silversvart metall är inte bara vackra, de är också praktiska och ger en elegant touch till byråns yta. Dessa handtag är enkla att använda och ger enkel åtkomst till byråns fem rymliga lådor.

Byrå Utäng imponerar med sina tre större lådor och två mindre lådor upptill. De generösa förvaringsmöjligheterna gör det enkelt att organisera allt från kläder till smycken och personliga föremål. Den eleganta helsockeln nedtill ger byrån en distinkt stil och skapar en enhetlig och balanserad design.

Denna byrå levereras färdigmonterad i en kartong, vilket sparar dig tid och ansträngning så att du snabbt kan njuta av dess charm utan krångel med montering.

Med Byrå Utäng Vit skapar du en tidlös och sofistikerad atmosfär i ditt hem. Den är mer än bara en möbel, den är ett uttryck för din goda smak och uppmärksamhet på detaljer. Beställ din egen Byrå Utäng idag och låt den bli en del av din inredningsstil som aldrig går ur tiden!Artikelnummer:
QF11-V-40

Möbler
Övrigt