Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Sörtegen Vit 160x45x86cm

5950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snygg Byrå i vitt med sju lådor. 
Bredd 160x Djup 45x Höjd 86cm.
Vikt 56 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Byrå Sörtegen Vit - En Imponerande Byrå för Ditt hem!
När du söker den perfekta byrån för att förbättra ditt heminredning är Byrå Sörtegen ditt självklara val. Denna byrå är en praktisk och estetisk fullträff som kommer att ge ditt hem en tidlös elegans. Med generösa mått på 160x45x86cm erbjuder den gott om förvaringsutrymme samtidigt som den tar sig stolt fram som ett statement piece i ditt rum.

Byrå Sörtegen är tillverkad av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar både stabilitet och hållbarhet. Den kritvita färgen ger ett fräscht och rent utseende som kommer att följa dina dekorationsval med subtil stil.

Det som gör Byrå Sörtegen så speciell är dess sju rymliga lådor. Denna praktiska byrå levereras färdigmonterad i en kartong, vilket sparar dig tid och möda med att montera den själv. Du kan snabbt och smidigt placera den i ditt hem och njuta av dess användbarhet direkt.

Byrå Sörtegen Vit är inte bara en möbel, det är ett konstverk som förhöjer ditt hem. Om du vill ha stil, funktionalitet och kvalitet i ett och samma paket, tveka inte att välja Byrå Sörtegen. Skapa en mer organiserad och vacker atmosfär i ditt hem med denna fantastiska möbel. Beställ din egen Byrå Sörtegen idag och låt den bli kronan på verket i din inredning!Artikelnummer:
LM08-V

Möbler
Övrigt