Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Ramstorp Vit 185x45x86cm

6950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snygg Byrå i vitt med sju lådor.
Bredd 185x Djup 45x Höjd 86cm.
Vikt 62 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Byrå Ramstorp Vit - Hemmets Kronjuvel!
Låt oss presentera Byrå Ramstorp, en praktfull möbel som kommer att bli hjärtat i din inredning! Med sina imponerande dimensioner på 185x45x86cm är denna byrå enastående när det gäller både stil och förvaringskapacitet.

Byrå Ramstorp är tillverkad med den högsta omsorg om kvalitet och design. Dess konstruktion består av massivt pinjeträ och MDF, vilket ger en stadig och hållbar bas. Den kritvita färgen ger en känsla av fräschhet och renhet till ditt hem och skapar en tidlös look som passar perfekt i olika inredningsstilar.

Men det är detaljerna som gör Byrå Ramstorp så speciell. Handtagen i silversvart metall ger ett modernt och elegant uttryck som snyggt bryter av mot den vita ytan. Dessa handtag är inte bara vackra att se på, de är också funktionella och ger enkel åtkomst till byråns sju rymliga lådor.

Med fyra stora lådor och tre mindre lådor finns det gott om utrymme för att organisera dina kläder, smycken, eller andra ägodelar. Oavsett om du använder den i sovrummet, hallen eller vardagsrummet, kommer Byrå Ramstorp att bli en oumbärlig del av ditt hem.

Denna praktiska byrå levereras färdigmonterad i en kartong, vilket gör att du kan njuta av dess skönhet direkt utan krångel med montering.

Med Byrå Ramstorp Vit skapar du en sofistikerad och välorganiserad atmosfär i ditt hem. Det är inte bara en möbel, det är en investering i stil och funktionalitet. Artikelnummer:
LM08-185-V-40

Möbler
Övrigt