Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Myggenäs Vit 160x45x103cm

7750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Byrå Vit 160x45x103cm.
Bredd 160x Djup 45x Höjd 103cm.
Vikt 62 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Byrå Myggenäs Vit - Förvaring med Höjd och Elegans!
När det kommer till stil, funktionalitet och generös förvaringskapacitet är Byrå Myggenäs Vit en klar vinnare. Denna extra höga byrå med sina dimensioner på 160x45x103cm är ett imponerande tillskott till ditt hem och erbjuder enastående möjligheter att organisera och försköna din inredning.

Byrå Myggenäs är tillverkad med noggrannhet och hantverksmässig skicklighet. Konstruerad av massivt pinjeträ och MDF, kombinerar den styrka och hållbarhet med en tidlös kritvit yta som är enkel att matcha med din övriga inredning.

Handtagen i silversvart metall ger ett modernt och elegant uttryck till denna praktiska möbel. De ger inte bara en estetisk touch utan ger också enkel åtkomst till byråns imponerande förvaringskapacitet.

Med tre rader lådor, varav sex är större och tre mindre lådor, har Byrå Myggenäs gott om utrymme för att organisera alla dina ägodelar, vare sig det är kläder, smycken eller andra personliga föremål. Den extra höga designen ger en känsla av rymd och gör att byrån verkligen sticker ut som en central del av ditt rum.

Denna imponerande byrå levereras färdigmonterad i en kartong, vilket sparar dig tid och ansträngning och låter dig snabbt njuta av dess praktiska och estetiska fördelar.

Byrå Myggenäs Vit är inte bara en möbel, det är en livsstilsförbättring. Den bidrar till en snygg och välorganiserad atmosfär till ditt hem. Beställ din egen Byrå Myggenäs idag och upplev inredning när den är som bäst!Artikelnummer:
LM20-160-V-44

Möbler
Övrigt