Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Apelgården Vit 80x45x110cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snygg Byrå i vitt med fyra lådor.
Bredd 80x Djup 45x Höjd 110cm.
Vikt 39 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Ett handtag i mitten på varje låda, bilden visar två handtag.

Byrå Apelgården Vit - Ett Fräscht Tillskott till Ditt Hem!
Letar du efter den perfekta byrån för att förbättra din inredning? Då har du hittat den! Möt Byrå Apelgården, en elegant och praktisk möbel som kommer att ge din plats en extra touch av stil och funktion. Med sina dimensioner på 80x45x110cm har denna byrå den perfekta storleken för att passa in i olika rum och göra det möjligt för dig att organisera ditt hem med lätthet.

Byrå Apelgården är tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar både hållbarhet och stil. Den kritvita färgen ger ett rent och fräscht utseende som kommer att komplettera din inredning på ett subtilt sätt. 

En av de mest praktiska egenskaperna hos Byrå Apelgården är dess fyra rymliga lådor. Dessa ger dig gott om förvaringsutrymme för kläder, accessoarer, eller andra föremål som behöver en plats. Varje låda är utrustad med ett stilfullt handtag i mitten, vilket gör dem enkla att öppna och stänga med elegans.

Denna byrå levereras färdigmonterad i en kartong, vilket sparar dig tid och besvär med att sätta ihop den själv. Du kan snabbt och enkelt placera den i ditt hem och njuta av dess fördelar direkt.

Så om du letar efter en stilfull och praktisk byrå för att organisera ditt hem, leta inte längre. Byrå Apelgården Vit är det perfekta valet för dig. Skapa en mer organiserad och vacker atmosfär i ditt hem med denna fantastiska möbel. Beställ din egen Byrå Apelgården idag och låt den bli en central del av din inredning!Artikelnummer:
LM08-80-V-29

Möbler
Övrigt