Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Almösund Vit 185x45x103cm

8950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Byrå Vit 185x45x103cm.
Bredd 185x Djup 45x Höjd 103cm.
Vikt 68 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Byrå Almösund Vit - En Magnifik Skapelse i New England Stil!
När du drömmer om en byrå som kombinerar imponerande storlek med tidlös elegans, behöver du inte leta längre. Byrå Almösund Vit är en mästerlig möbel i New England stil, som kommer att bli kronan på verket i ditt hem. Med sina generösa dimensioner på 185x45x103cm är den inte bara en byrå, den är en designstatement som förvandlar ditt rum till en plats av raffinerad skönhet.

Byrå Almösund är konstruerad med den högsta uppmärksamheten på detaljer och kvalitet. Den är tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, vilket ger en robust och hållbar grund. Den klassiska vita färgen skapar den karakteristiska New England-stilen som ger en känsla av fräschhet och tidlöshet.

Handtagen i silversvart metall är pricken över i:et och ger en modern kontrast till den vita ytan. Dessa handtag är inte bara vackra att se på, de är också praktiska och gör det enkelt att öppna och stänga byråns rymliga lådor.

Med sin imponerande storlek och fyra rader av lådor erbjuder Byrå Almösund enastående förvaringsmöjligheter. Sex större lådor och tre mindre lådor ger gott om utrymme för att organisera kläder, accessoarer, eller andra ägodelar. Den här byrån är en investering i både funktionalitet och stil.

Byrå Almösund levereras färdigmonterad i en kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess skönhet utan krångel med montering.

Skapa en atmosfär av tidlös elegans och raffinerad skönhet i ditt hem med Byrå Almösund Vit. Den är mer än bara en möbel, den är en konstnärlig skapelse som kommer att följa dig genom åren. Beställ din egen Byrå Almösund idag och låt den bli ett uttryck för din goda smak!Artikelnummer:
LM20-185-V-40

Möbler
Övrigt