Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Ovansjö Svart 180x50x65cm

6150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Svart.
Bredd 180x Djup 50x Höjd 65cm.
Två öppna fack 52.3x14cm.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Upptäck denna svarta skönhet till TV bänk, en exklusiv och täckande svart tv bänk med måtten 180x50x65cm. Bänken är designad för att bli ett elegant tillskott i vardagsrummet och kommer att förvandla rummet till ett stilfullt tv-utrymme du vill ha!

Med ett praktisk öppet fack i mitten med ett hyllplan kan du enkelt hålla dina media-enheter på plats, medan två dörrpar på höger och vänster sida ger dig den nödvändiga förvaringen du behöver för filmer, spel eller andra elektroniska prylar.

Tre lådor nedtill ger extra förvaring, perfekt för att hålla rummet prydligt och organiserat. Runda handtag i silversvart metall och matchande utanpåliggande gångjärn, lägger till en extra touch av elegans och stil till den redan snygga tv bänken.

Fördelen med en högre tv bänk på 65cm är att det ger dig möjlighet att placera din tv på en bekväm nivå för dig som har en lite högre soffa. Om du vill ha en tv bänk som kommer att bli en kär möbel i ditt vardagsrum, tveka inte att välja Tv Bänken Ovansjö i svart.Artikelnummer:
VG113-S-35

Möbler
Övrigt