Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Bergsåker Svart 150x50x65cm

4550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Svart.
Bredd 150x Djup 50x Höjd 65cm.
Fack övre 43,6cmx16,4cm   Löstagbart hyllplan i mittfacket.
Fack undre 43,6cmx15,6cm.
Vikt 43 kg.

​Klarglas i dörrarna.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Den eleganta tv bänken Bergsåker är en färdigmonterad tv bänk som kan tillföra rätt stil till ditt vardagsrum. Med sina mått på 150x50x65cm och den svarta färgen kan den bli en central punkt och blickfång till rummets övriga inredning.

Det öppna facket i mitten med ett hyllplan är den perfekta platsen digitalbox och annan utsrustning. Dörrar på bänkens högra och vänstra sida med klarglas ger tillgång till förvaringsutrymmen där du kan förvara tv-relaterade enheter som fjärrkontroller, spelkonsoler och kablar.

Två lådor nedtill ger dig även möjlighet till dold förvaring. Runda handtag i silversvart metall på dörrar och utanpåliggande gångjärn skapar en fin kontrast till tv bänkens Bergsåker svarta färg.

Fördelar med högre tv bänk 65cm är att det ger en bekväm tittvinkel på tv-skärmen för dig som har en lite högre soffa samtidigt som det bidrar till en rymlig och organiserad förvaring av tv-relaterade prylar. Bergsåker tv bänken är en möbel som kan förnya och förbättra ditt vardagsrum med sin unika design, praktiska förvaring och eleganta känsla.Artikelnummer:
VG111-S-29

Möbler
Övrigt