Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Kastet Svart 60x60x50cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Svart med genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 17 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Kastet Svart är inte bara en möbel – det är en harmonisk kombination av stil och funktion. Med sina mått på 60x60x50 cm är detta soffbord den perfekta följeslagaren för ditt vardagsrum, oavsett om det är i den moderna lägenheten eller det charmiga huset vid havet.

Den genomgående lådan på soffbordet Kastet Svart ger inte bara praktisk förvaring utan är också en designmässig detalj. Silversvarta rundade handtag på lådfronten ger en elegant kontrast till den djupa svarta färgen, skapar en modern och stilfull atmosfär. De svängda benen nedtill förstärker möbelns design och tillför en touch av lekfullhet.

Med en vikt på 17 kg är detta soffbord lätt att placera och omplacera efter behov. Tillverkat av massivt pinjeträ och mdf står det för både hållbarhet och stabilitet. Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör det enkelt för dig att njuta av dess eleganta närvaro direkt efter leverans.

Soffbordet Kastet Svart är inte bara praktiskt, det är också en designmässig pärla och ett av våra mest populära mindre soffbord. Ge ditt vardagsrum en modern och elegant touch med detta stilfulla soffbord.Artikelnummer:
LM04-60-S-06

Möbler
Övrigt