Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Godmark Svart 80x80x50cm

2450 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Soffbord Svart med genomgående låda.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 23 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Godmark Svart, med sina mått på 80x80 cm, är inte bara ett soffbord, det är en konstnärlig pjäs som höjer nivån på din inredning. Det svarta färgvalet ger en känsla av djup och elegans, vilket gör detta bord till en imponerande och samtida möbel i ditt vardagsrum.

Detta soffbord är utformat för att inte bara vara praktiskt utan också för att vara en central del av din inredning. Godmark Svart är inte bara ett bord, det är en plattform för din personliga stil och kreativitet.

Med en genomgående låda erbjuder Godmark både elegans och funktion. Den svarta lådfronten, accentuerad av runda silversvarta handtag, ger en kontrasterande och sofistikerad touch till möbeln. Den generösa förvaringsvolymen i lådan gör att du enkelt kan hålla ordning på tidningar, fjärrkontroller eller andra småsaker.

De stadiga benen, svängda och strategiskt placerade, bidrar inte bara till stabilitet utan ger även en modern och intressant design. Tillverkat med omsorgsfullt utvalda material, inklusive massivt pinjeträ och mdf, är Godmark Svart en möbel som inte bara ser bra ut utan också är byggd för att hålla över tid.

Soffbordet Godmark Svart är ett uttryck för stil och funktionalitet. Låt detta eleganta bord bli den centrala delen av ditt vardagsrum, där det inte bara tillfredsställer dina praktiska behov utan också ger ett starkt estetisk uttryck.Artikelnummer:
LM04-80-S

Möbler
Övrigt