Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Olsfors Svart 50x50x71cm

1850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Olsfors Svart.
Diam.50cm  x Höjd 71cm.
Vikt 13 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Berika ditt sovrum med en touch av modern elegans med sängbordet Olsfors. Med sin förtrollande runda form och sofistikerade svarta färg kommer detta sängbord att bli ett iögonfallande tillskott till din inredning. Måtten Diam. 50x Höjd 71cm skapar en perfekt balans mellan kompakt design och praktisk användning.

Olsfors sängbordet är inte bara vackert utan också funktionellt. Med ett avlastningshyllplan nedtill och en praktisk låda upptill erbjuder det smart förvaring för dina nattliga behov. Det silversvarta handtagen ger en elegant kontrast mot det djupa svarta och förstärker den moderna estetiken.

Konstruerat med noggrant utvalda material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, erbjuder detta sängbord hållbarhet och stabilitet. De eleganta benen sträcker sig upp till underdelen av bordsytan, vilket skapar en luftig och stilfull design.

Med en vikt på 13 kg är Olsfors sängbord lätt att placera enligt dina önskemål. Levereras färdigmonterat i kartong för att göra din inredningsupplevelse så enkel som möjligt. Uppgradera din sovrumsmiljö med Olsfors och låt dess moderna charm skapa en stilfull atmosfär i ditt hem.Artikelnummer:
VG66-S

Möbler
Övrigt