Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Kallsta Svart 55x40x80cm

1850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Kallsta Svart.
Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 17 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Träffa sängbordet Kallsta - en designmässig mästare som förenar funktionalitet och skönhet på ett unikt sätt. Med eleganta proportioner (Bredd 55x Djup 40x Höjd 80cm) är Kallsta inte bara ett sängbord, det är en statement-möbel som skapar en snygg och organiserad atmosfär.

Kallsta utmärker sig med en smart layout, inklusive en översta låda och en nedre dörr, båda försedda med cirkulära silversvarta handtag som är som konstverk på det djupt svarta ytan. Den nätta sockeln nedtill, med en subtil uppskärning, bidrar inte bara till stabilitet utan ger också en touch av elegans till designen.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, representerar Kallsta en harmonisk kombination av hållbarhet och sofistikerad stil. Dess popularitet som ett av våra mest omtyckta sängbord i svart vittnar om dess tidlösa attraktion. 

Färdigmonterad i kartong för att göra din inredningsupplevelse bekväm och problemfri, är Kallsta redo att bli en nyckelkomponent i ditt sovrum. Vid köp av två sängbord erbjuds en anpassning av dörrhängning för att passa dina önskemål. Ge ditt sovrum en känsla av förfining och ordning med sängbordet Kallsta.Artikelnummer:
CP02-80-S-44

Möbler
Övrigt