Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Bredholmen Svart 43x39x75cm

1650 kr
stockstatus Juni
Produktbeskrivning:

Sängbord Bredholmen Svart.
Bredd 43x Djup 39x Höjd 75cm.
Vikt 16 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Möt elegans och funktion med sängbordet Bredholmen - en imponerande möbel som tar din inredning till nya höjder. Det svarta sängbordet är både en visuell pärla och en praktisk lösning för ditt sovrum, med dimensionerna Bredd 43x Djup 39x Höjd 75cm.

Bredholmen utmärker sig med två lådor nedtill, och ett öppet fack ovanför lådorna. Dess nätta design och ben ger stabilitet och charm samtidigt som den svarta färgen tillför en modern touch till din inredning.

Detta stabila sängbord är inte bara en tillgång till sovrummet utan fungerar även utmärkt som avlastningsbord i hallen eller i andra rum i ditt hem. Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF kombinerar Bredholmen hållbarhet med en tidlös estetik.

En vikt på 16 kg gör Bredholmen lättplacerat och stadigt. Färdigmonterade i kartong gör att du kan njuta av din nya möbel utan besvär. Oavsett om det är vid huset vid havet, i fjällstugan eller innerstadslägenheten, kommer Bredholmen att höja stilen och funktionaliteten i varje rum den pryder.Artikelnummer:
VG33-75-S-35

Möbler
Övrigt