Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Köpmansdisk Harrbäcken Svart 180x45x95cm

7850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snygg Byrå i svart med 16 lådor, kupade handtag.
Bredd 180x Djup 45x Höjd 95cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Vikt 65 kg.

Ge ditt hem en sofistikerad touch med vår eleganta köpmansdisk Harrbäcken i en förtrollande svart färg. Med sina imponerande dimensioner på 180 cm i bredd, 45 cm i djup och 95 cm i höjd kommer denna byrå att bli en iögonfallande och funktionell möbel i ditt hem.

Tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, kombinerar Harrbäcken hållbarhet och stil på ett imponerande sätt. Den djupa svarta färgen ger en sofistikerad och modern touch till rummet samtidigt som den skapar en stark kontrast mot andra inredningselement.

Med hela 16 lådor erbjuder Harrbäcken gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar. De sex större lådorna kan rymma kläder, filtar eller andra större föremål, medan de tio mindre lådorna är perfekta för att organisera smycken, nycklar och andra mindre tillhörigheter. Oavsett om det är i sovrummet, vardagsrummet eller hallen kommer denna byrå att vara en funktionell och stilfull följeslagare i ditt dagliga liv.

För att förhöja dess eleganta design är Harrbäcken utrustad med vackra kupade handtag i silversvart metall. Dessa detaljer ger en touch av lyx och förfining till möbeln och blir en visuell höjdpunkt i rummet.

För att göra det ännu mer bekvämt för dig kommer Harrbäcken färdigmonterad och förpackad i en stadig kartong. Du behöver inte oroa dig för krångliga monteringsprocesser eller extra arbete - du kan snabbt och enkelt njuta av denna fantastiska möbel så snart den anländer till ditt hem.

Ta ditt heminredning till nya nivåer av stil och funktionalitet med Harrbäcken köpmansdisk i elegant svart färg. Skapa en organiserad och sofistikerad atmosfär samtidigt som du njuter av den generösa förvaringskapaciteten. Med denna snygga byrå kommer du att älska både dess praktiska egenskaper och dess estetiska skönhet.Artikelnummer:
WFC043-180-S-42

Möbler
Övrigt