Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Mantega vit

400 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Karmstol Mantega vit, textilene tyg i vitt.
Bredd/Djup/Höjd: 58/63/87cm.
Sitthöjd 47cm.
Vikt 4,8 kg.

Material: Aluminium, konstfibertyg. 
Monterad, stapelbar.
Textelinetyg är ett vattenavvisande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

Stilren och bekväm karmstol tillverkad i vitlackerad aluminium och textelinetyg. Inte bara snygg i designen utan också otroligt bekväm! Stolen Mantega är den perfekta kombinationen av form och funktion. Tillverkad i vitlackerad aluminium och textilene tyg i vitt, den här karmstolen är enkel att underhålla och passar perfekt till en modern uteplatsen.

Den enkla designen gör att Mantega karmstol passar in i de flesta trädgårds- och uteplatser, och ger en snygg touch till din utemöbelkollektion. Dess eleganta linjer och lätta vikt gör det enkelt att flytta och stapla stolen, vilket gör den perfekt för de flesta uteplaster.

Mantega karmstol har en sitthöjd på 47 cm, med en bredd på 58 cm, djup på 63 cm och höjd på 87 cm. Den är monterad och redo att användas, vilket sparar tid och gör den enkel att använda direkt. Med dess slitstarka material och enkel rengöring, är Mantega karmstol en högkvalitativ stol som garanterar en bekväm sittupplevelse.

Så oavsett om du använder den för att koppla av på din uteplats eller för en middag med vänner, Mantega karmstol kommer att bjuda på en stilren och bekväm upplevelse.Artikelnummer:
FO-DW-AC419-V-01

Liknande produkter
Möbler
Övrigt