Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Oscar Grå Loungegrupp

2500 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Loungegrupp Oscar Grå.
2 fåtöljer + 2-sitssoffa + bord = 4 delar.
Mycket prisvärd loungegrupp för skön avkoppling i utomhusmiljö tillverkad i flätad grå polyrotting och stomme i aluminium. Mörkgrå dynor ingår.
Fåtölj Bredd/Djup/Höjd: 61/70/75cm.
2-sitssoffa Bredd/Djup/Höjd: 113/70/75cm.

Bord med härdad glasskiva Bredd/Djup/Höjd: 116/65/49cm.
Omonterad.
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

Upptäck en prisvärd och stilren utemöbel som ger avkoppling till din utomhusmiljö - Loungegrupp Oscar. Med två fåtöljer, en 2-sitssoffa och ett bord med härdad glasskiva inkluderade i denna 4-delade uppsättning, är det lätt att skapa en bekväm och inbjudande utomhusmiljö.

Tillverkad i flätad grå konstrotting och en stomme i aluminium, är denna loungegrupp både hållbar och enkel att underhålla. Mörkgrå dynor ingår som ger extra komfort till dina sittupplevelser. Dynorna är klädda i Olefintyt, vilket gör dem lätt att rengöra och bekväma att använda i alla väder.

Med en bredd på 61 cm och en höjd på 75 cm, är fåtöljerna utformade för att ge maximal komfort. 2-sitssoffan är rymlig med en bredd på 113 cm och en höjd på 75 cm, vilket gör det lätt att koppla av och luta dig tillbaka.

Bordet med härdad glasskiva ger en elegant touch till loungegruppen och har en bekväm höjd på 49 cm. Loungegrupp Oscar är en mycket prisvärd loungegrupp som är perfekt för den mindre uteplatsen. Det är en idealisk lösning för dig som söker en enkel och stilren utemöbel som ger avkoppling till din utomhusmiljö, utan att göra avkall på kvalitet eller design.

Monteringen är enkel och du kommer snabbt kunna njuta av din nya loungegrupp Oscar.Artikelnummer:
RY-S1082-GR-01

Möbler
Övrigt