Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Karmstol Tanum Grå

400 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Karmstol Tanum grå.
Bredd/Djup/Höjd: 56/62/86cm.
Sitthöjd 46cm.
Vikt 5 kg.

Material: Aluminium, konstrotting, skumgummi, konstfibertyg. 
Monterad, stapelbar.
Mörggråa dynor med avtagbar klädsel ingår!
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

Mycket prisvärd och bekväm karmstol tillverkad i aluminium och klädd i flätad underhållsfri grå polyrotting. Upptäck den bekväma sittkomforten med karmstolen Tanum - en klassisk design som är lika bekväm som den är stilfull.  Den här stolen ett perfekt tillskott till vilken utomhus- eller inomhusmiljö som helst.

Stolen Tanum levereras med mörkgrå dynor, vilket ger en fin kombination till den flätade konstrottingen. Dynorna har avtagbar klädsel, vilket gör dem lätta att rengöra och underhålla. Stolen är monterad och stapelbar, vilket gör den enkel att flytta och förvara.

Med en bredd på 56 cm, djup på 62 cm och höjd på 86 cm, är den perfekt för att slappa i med en god bok eller för en middagsbjudning med vänner och familj.

Stolen Tanum är en av våra mest populära karmstolar och passar lika bra i en glasad veranda som på en uteplats. Med sin eleganta design. sköna sittkomfort och låga pris, är det inte svårt att förstå varför den är så omtyckt. 



Artikelnummer:
RY-C100053-GR-01

Möbler
Övrigt