Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Armani Loungegrupp

9000 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Loungegrupp Armani 3+1+1+bord = 4 delar ingår.
Exklusiv loungegrupp i premiumklass för bekväm utomhusvistelse tillverkad i vitlackerad aluminium passande den större uteplatsen. Vit härdad glasskiva på soffbordet. Tjocka gråa dynor ingår, 15cm. Longegruppen Armani är en av våra bästsäljare!

Fåtölj Bredd/Djup/Höjd: 81/82/74cm, 2 st ingår
3-sitssoffa Bredd/Djup/Höjd: 215/82/74cm
Sitthöjd 45cm.

Soffbord Bredd/Djup/Höjd: 120/60/45cm
Omonterad
Dynklädsel i Olefintyg. Olefintyg är ett vattenavvisande, smutsavstötande och snabbtorkande konstfibertyg perfekt för utemöbler.

Välkommen till vår exklusiva loungegrupp Armani - det perfekta valet för en bekväm och avkopplande utomhusvistelse på din större uteplats! Tillverkad i högsta kvalitet, med vitlackerad aluminium som garanterar både hållbarhet och stil.

Soffbordet har en elegant härdad glasskiva som ger en modern touch. För optimal komfort ingår tjocka gråa dynor med en tjocklek på 15 cm, som garanterar en mjuk och bekväm sittning. Med två fåtöljer, en 3-sitssoffa och ett soffbord finns gott om utrymme för dig och dina gäster att slappna av och njuta av de varma sommardagarna.

Den vita färgen ger ett fräscht och rent utseende som passar bra in i de flesta utomhusmiljöer, och de grå dynorna gör att loungesetet ser mjukt och inbjudande ut samtidigt som det är bekvämt att sitta i. Loungegruppen Armani levereras omonterad, och inkluderar dynklädsel i Olefintyg. 

Så om du letar efter en loungegrupp i premiumkvalitet som ger optimal komfort och stil, är Armani det perfekta valet för din utomhusmiljö!Artikelnummer:
FO-DW-SF113-01

Möbler
Övrigt