Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Vikness Grå Djupborstad

12950 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Vikness.
Bredd 112x Djup 50x Höjd 226cm.
Överdel Bredd 112x Djup 39x Höjd 126cm.
Underdel Bredd 108x Djup 50x Höjd 100cm.
Vikt 73 kg.

Tillverkat i massivt pinjeträ. Grå djupborstad finish.
Monterat och förpackat i kartong. 

Vitrinskåp Vikness är en möbel som kommer att ta din inredning till nya höjder av stil och funktionalitet. Med dimensioner på Bredd 112x Djup 50x Höjd 226cm är detta vitrinskåp en praktisk och visuellt tilltalande möbel som erbjuder generöst med förvaringsutrymme.

Detta tvådelade vitrinskåp består av en övre del och en undre del, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att organisera och visa upp dina ägodelar. Överskåpet har fyra hyllplan som ger gott om plats för dina prydnadsföremål, samlingar eller glasvaror. Inuti överskåpet finns även vacker pärlspontdetaljer som ger en subtil kontrast till den grå djupborstade finishen.

Underskåpet är en skänk med två övre luckor med glasdörrar, perfekta för att visa upp dina vackraste föremål. På vänster sida av underskåpet finns en täckt träddörr med ett hyllplan och botten, vilket ger utmärkt dold förvaring. På höger sida av underskåpet hittar du tre rymliga lådor med eleganta, kupade handtag i metall på lådans framsida.

Vitrinskåp Vikness är fullt av praktiska funktioner, inklusive lås på dörrarna och metallbeslag i bronsmetall som förstärker skåpets eleganta design. Tillverkat i massivt pinjeträ med en grå djupborstad finish, är detta vitrinskåp ett uttryck för hållbarhet och skönhet.

Djupborstningen av träet betonar träets naturliga struktur och ådring, vilket ger en rik och djup finish som tillför karaktär till skåpet. Det här vitrinskåpet är monterat och noggrant förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Välj Vitrinskåp Vikness om du söker en möbel som förenar stil med funktionalitet på bästa möjliga sätt. Detta vitrinskåp kommer att bli en iögonfallande och praktisk tillägg till ditt hem.Artikelnummer:
RU-PS271BAS/SUP-072

Möbler
Övrigt