Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Mira Grå djupborstad 110x40x210cm

9250 kr
stockstatus Bestälningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Mira Grå djupborstad 110x40x210cm.
Vikt 61 kg.

Färg Grå P072. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Mira - Grå Djupborstad Elegans.
Med Vitrinskåp Mira i ditt hem, har du inte bara en möbel; du har en tidsenlig konstskapelse som förhöjer din inredning. Mira är ett mästerverk av design och elegans, och varje detalj är noga genomtänkt för att erbjuda en tidlös och unik möbelupplevelse.

Det som omedelbart fångar ögat är den grå djupborstade finishen som täcker detta skåp. Djupborstningen är en teknik som framhäver träets naturliga struktur och ådring på ett subtilt och konstnärligt sätt. Resultatet är en yta som är försedd med en unik textur och djup, vilket ger skåpet dess karaktär.

Vitrinskåp Mira har fyra flyttbara hyllplan, vilket ger dig flexibilitet att anpassa skåpets interiör efter dina behov. Det massiva pinjeträet garanterar att skåpet är robust och tillförlitligt och att det kommer att vara en del av ditt hem i många år framöver.

Pärlsponten inne i skåpet är synlig genom det klarglas som pryder den övre delen av dörrarna. Denna subtila designfiness ger skåpet en extra dimension och en touch av elegans.

Dörrarna på Vitrinskåp Mira är enastående. Den övre delen av dörrarna har klarglas som låter dig visa upp dina värdefulla föremål med stolthet. Den nedre delen av dörrarna är täckt i trä och erbjuder en diskret förvaringslösning för de saker du vill hålla dolda.

Synliga gångjärn i metall och det kraftiga dekorativa låshandtaget som sträcker sig från dörrarnas överkant till underkant ger skåpet en exklusiv och unik karaktär. Den helsockel som löper längs nedkanten av skåpet ger ytterligare stabilitet och en harmonisk avslutning.

Välj Vitrinskåp Mira om du söker en möbel som är mer än bara förvaring; det är en möbel som är konst och elegans på samma gång. Låt Mira bli hjärtat av din inredning och upplev hur den höjer atmosfären i ditt hem till en ny nivå av raffinerad skönhet.Artikelnummer:
RU-PS407-DB-P072-02

Möbler
Övrigt