Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Julie Grå djupborstad 109x40x210cm

10450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Julie Grå djupborstad 109x40x210cm.
Vik 60 kg.

Färg Grå P072. Finns i flera färgval se här!
Glas på sidorna.
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterat och förpackat i kartong. 

Vitrinskåp Julie Grå Djupborstad är en möbel som utstrålar både elegans och karaktär. Med sina dimensioner på 109x40x210 cm ger detta vitrinskåp gott om utrymme för att visa upp dina mest värdefulla föremål och samlingar.

Skåpet har en grå djupborstad finish som ger en unik och rustik känsla. Djupborstningen betonar träets naturliga struktur och ådring, vilket ger skåpet en djup och dimensionell yta. Det är tillverkat av massivt pinjeträ och har pärlspont inne i skåpet som syns tydligt genom glaset.

Glaset på skåpets dörrar och sidor är försedda med två horisontella spröjs framför varje glasruta, vilket ger en klassisk touch till skåpets design. Synliga gångjärn i metall och det kraftfulla dekorativa låshandtaget, som sträcker sig från överkant till underkant av dörren, ger skåpet dess unika och karakteristiska utseende.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i utmärkt skick.

Djupborstningen av träet ger skåpet en intressant och dimensionell yta som kommer att vara en iögonfallande inredningsdetalj i ditt hem. Med Vitrinskåp Julie Grå Djupborstad kan du stolt visa upp dina föremål samtidigt som du skapar en elegant atmosfär.Artikelnummer:
RU-PS552-DB-P072-05

Möbler
Övrigt