Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Elisa Vit 110x40x210cm

7950 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Elisa skjutdörrar Vit 110x40x210cm.
Vikt 62 kg.

Färg Vit P004. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Elisa med Skjutdörrar i Vit är en elegant och praktisk möbel som kommer att förbättra din inredning och ge dig gott om förvaringsutrymme samtidigt som den låter dig visa upp dina favoritföremål med stil. Med sina dimensioner på 110x40x210 cm är detta vitrinskåp både imponerande och funktionellt.

Skåpet är tillverkat av massivt pinjeträ och har en vit täckande finish som ger en fräsch och tidlös estetik. Pärlspontdetaljer inne i skåpet syns tydligt genom glaset och ger skåpet en klassisk charm.

Vitrinskåpet är uppdelat i tre sektioner med skjutdörrar, vilket gör det enkelt att organisera och visa upp dina föremål. De två översta sektionernas skjutdörrar har glas i dörrarna, vilket ger en elegant och öppen känsla samtidigt som det skyddar dina föremål från damm och smuts. Den nedersta sektionen har två träskjutdörrar som ger dold förvaring och en enhetlig estetik.

Metallhandtagen i brons är diskret infällda på dörrarna och ger en subtil kontrast till den vita finishen. Klarglas i skåpets dörrar ger en tydlig insyn och låter dig beundra dina föremål.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Välj Vitrinskåp Elisa med Skjutdörrar i Vit för att kombinera stil, funktion och förvaring på ett imponerande sätt. Det här vitrinskåpet kommer att bli ett praktiskt och vackert tillskott till ditt hem.

​Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS185-V-P004-05

Möbler
Övrigt