Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Camill Grå 110x47x220cm

8750 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Camilla Grå 110x47x220cm.
Överdel Bredd 110x Djup 45x Höjd 134cm.
Underdel Bredd 106x Djup 47x Höjd 86cm.
Vikt 82 kg.

Tillverkat i massivt pinjeträ.
Färg Grå P078. Finns i flera färgval se här!
Monterat och förpackat i kartong. 

Vitrinskåp Camill är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med sitt läckra utseende och intelligent utformade detaljer är detta skåp ett utmärkt val för dem som letar efter en möbel som är lika praktisk som den är elegant.

Med sin täckande grå färg, infrästa fyra snygga handtag i bronsmetall är Camill redo att förhöja utseendet på ditt kök, matsal eller vardagsrum. Dess stilrena utseende gör det lätt att matcha med olika inredningsstilar och skapar en tidlös atmosfär.

Vitrinskåp Camill mäter 110 cm i bredd, 47 cm i djup och en imponerande höjd på 220 cm. Den är uppdelad i två sektioner - överdel och underdel - som ger enastående förvaringsmöjligheter och visuell spänning till din inredning.

Överskåpet har två flyttbara hyllplan, vilket ger dig flexibiliteten att organisera och visa upp dina ägodelar precis som du önskar. Pärlsponten på insidan av skåpet skapar en extra karaktär till möbeln.

Camills unika designelement inkluderar klarglas på sidorna av både över- och underdelen. Dessa sidoglasytor är smyckade med horisontella spröjs, vilket ger skåpet extra stil och charm. Skjutdörrarna har också horisontella spröjs på samma höjd som sidoglasen, vilket ger en harmonisk balans till hela skåpets utseende.

Skjutdörrarna på underdelen av Camill är enastående och kompletterar dess övergripande elegans. De är försedda med ett horisontellt spröjs och skapar en kontrast mot klarglaset i dörrarna.

Klarglasen på dörrarna och sidorna av skåpet möjliggör en fantastisk belysning som låter dina ägodelar lysa upp ditt hem. Den helhetsintryck som Camill ger är elegans och raffinement.

Camill är inte bara en vacker möbel utan också praktisk och användarvänlig. Den levereras monterad och förpackad i kartong, vilket sparar dig tid och besvär. Dess hel sockel nedtill ger extra stabilitet och trygghet.

Vitrinskåp Camill är en favorit bland våra kunder, och det är inte svårt att förstå varför. Med sin grå elegans och smarta design är det ett utmärkt val för dem som letar efter det bästa inom både stil och funktion."

​Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS595BAS/SUP-P078-05

Möbler
Övrigt