Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Alva Vit 110x47x220cm

8750 kr
stockstatus Beställningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Alva Vit 110x47x220cm.
Överdel Bredd 110x Djup 45x Höjd 134cm.
Underdel Bredd 106x Djup 47x Höjd 86cm.
Vikt 82 kg.

Tillverkat i massivt pinjeträ.
Färg Vit P004. Finns i flera färgval se här!
Monterat och förpackat i kartong. 

Vitrinskåp Alva är inte bara en möbel, det är en symbol för tidlös elegans och en intelligent design som möjliggör både stil och praktisk förvaring. Med Alva i ditt hem tar du ett steg mot att höja både estetiken och funktionaliteten i din inredning.

Den täckande vita färgen ger Alva dess rena och fräscha utseende, vilket gör den till en perfekt komplement till kök, matsal eller vardagsrum. Oavsett var du placerar den kommer Alva att vara en blickfångare som förhöjer atmosfären i rummet.

Vitrinskåp Alva är 110 cm brett, 47 cm djupt och imponerande 220 cm högt. Den är uppdelad i två sektioner, över och under, med varje del erbjudande smart förvaring och skönhet. Överskåpet har två flyttbara hyllplan som ger dig möjlighet att organisera och visa upp dina ägodelar precis som du önskar. Underdelen har ett flyttbart hyllplan.

Pärlsponten inne i skåpet skapar en subtil textur som läggs till den klarglaset på både över- och underdelen. Dörrarna är försedda med två horisontella spröjs som ger skåpet extra karaktär och charm. Den tidlösa designen är perfekt för att visa upp din favoritporslin eller andra samlarobjekt.

En av Alvas mest imponerande egenskaper är glaset på sidorna, som sträcker sig genom både över- och underdelen. Dessa sidoglasytor är också utrustade med horisontella spröjs som ger en genomtänkt och konstnärlig balans till hela skåpets utseende.

Skåpets skjutdörrar är enastående och kompletterar dess elegans. Överskåpet har längre skjutdörrar med två horisontella spröjs på samma höjd som glaset på sidorna. Underdelen har skjutdörrar med ett horisontellt spröjs. Klarglasen på dörrarna och sidorna gör det möjligt för dina ägodelar att lysa och skapa en härlig inredningsbelysning.

Alva är inte bara snygg utan också praktisk. Den är monterad och förpackad i kartong, så du slipper krånglet med att sätta ihop möbeln själv. Dessutom har den en hel sockel nedtill för extra stabilitet.

Välj Vitrinskåp Alva om du vill ha en möbel som är så mycket mer än bara förvaring. Alva är en fulländad kombination av form och funktion, och dess vita elegans kommer att pryda ditt hem i många år framöver.

Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS595BAS/SUP-P004-05

Möbler
Övrigt