Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Agnes Grå djupborstad 110x40x210cm

8950 kr
stockstatus Bestälningsvara, maila för bokning
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Agnes skjutdörrar Grå djupborstad 110x40x210cm.
Vikt 62 kg.

Färg Grå P072. Finns i flera färgval se här!
Vitrinskåp i massivt pinjeträ.
Monterad och förpackad i kartong. 

Vitrinskåp Agnes med Skjutdörrar i Grå Djupborstad är en imponerande möbel som förenar både funktion och stil på ett enastående sätt. Med sina mått på 110x40x210 cm erbjuder detta vitrinskåp gott om utrymme för att exponera dina värdefulla föremål och samlingar.

Skåpet har en grå djupborstad finish som ger en unik och rustik känsla. Djupborstningen framhäver träets naturliga struktur och ådring, vilket ger skåpet en djup och dimensionell yta. Tillverkat av massivt pinjeträ och med pärlspont inne i skåpet som syns tydligt genom glaset, ger skåpet en karaktäristisk charm.

Vitrinskåpet är uppdelat i tre sektioner med skjutdörrar. De två översta sektionernas skjutdörrar har glas i dörrarna, vilket ger dig möjlighet att visa upp dina föremål på ett stilfullt sätt. Den nedersta sektionen har två träskjutdörrar som ger dold förvaring och en enhetlig estetik.

Skåpet är utrustat med infrästa metallhandtag i brons på dörrarna, vilket lägger till en extra nivå av elegans och kontrast till den grå finishen. Klarglas i skåpets dörrar ger en tydlig insyn och gör det enkelt att beundra dina föremål.

Vitrinskåpet står stadigt på en hel sockel nedtill och levereras monterat och omsorgsfullt förpackat i kartong för att säkerställa att det når dig i perfekt skick.

Med Vitrinskåp Agnes med Skjutdörrar i Grå Djupborstad kan du förena stil med praktisk användning och skapa en imponerande visningsplats för dina mest älskade föremål. Detta eleganta vitrinskåp kommer att bli en fantastisk tillägg till din inredning och låta dig organisera och visa upp dina föremål på ett förtjänstfullt sätt.

​Detta skåp kan även köpas trärent - omålat, passar dig som vill skapa din egen unika finish. Betsa, vaxa eller måla den kulör och finish du själv önskar! Maila för info.Artikelnummer:
RU-PS185-DB-P072-02

Möbler
Övrigt