Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Ukari Diam. 80cm Höjd 45cm

1695 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Metall hammrad Diam. 80cm Höjd 45cm.
Välkommen till vårt fantastiska soffbord, Ukari!

Detta är ett elegant och praktiskt bord som är perfekt för att skapa en avslappnad och elegant atmosfär i ditt hem. Tillverkad i Indien av skickliga hantverkare, är detta soffbord tillverkat av hammrad aluminium med en diameter på 80cm och en höjd på 45cm.

Ukari soffbord är en del av en serie soffbord i olika storlekar som matchar varandra perfekt. Du kan välja att använda detta bord som en fristående möbel, eller kombinera det med andra bord i serien för att skapa en komplett soffbordsgrupp.

Det är också mycket mångsidigt och passar lika bra för att avnjuta frukost på terrassen som för att umgås med vänner i vardagsrummet. Den handhamrade aluminiumytan ger bordet en unik och rustik känsla, samtidigt som den robusta konstruktionen garanterar dess hållbarhet och stabilitet.

Dessutom är aluminium extremt hållbart och väderbeständigt, vilket gör Ukari soffbord till en perfekt möbel för både inomhus- och utomhusbruk. Ukari soffbord är en måste-ha möbel för alla som vill ha en sofistikerad och praktisk möbel i sitt hem.

Det är en perfekt kombination av stil och funktionalitet, och dess unika design och eleganta finish gör det till en imponerande möbel som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet och skapa en avslappnad och elegant atmosfär i ditt hem.Artikelnummer:
R-1393-A-80-02

Möbler
Övrigt