Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Lykta Larka 16,2x16,2cm Höjd 49cm

400 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Lykta Larka Aluminium 16,2x16,2cm Höjd 49cm. Snygg lykta passande till blockljus och värmeljus. 

Elegant och funktionell lykta i aluminium - ett måste för alla som vill skapa en mysig och varm atmosfär i sitt hem! Med en höjd på 49cm och en storlek på 16,2x16,2cm, kommer denna läckra lykta att bli ett perfekt tillägg till ditt hem.

Tack vare de fyra sidorna med glas ger denna lykta ett underbart ljus som sprider sig över hela rummet och skapar en unik atmosfär som är både avkopplande och inbjudande. Våra lyktor är utformade för att passa både utomhus och inomhus, så du kan njuta av dess skönhet oavsett var du väljer att placera den.

Lyktan i aluminium är mycket enkel att använda - den kan stå på marken eller hängas upp i en krok för att skapa en mer dramatisk effekt. Dessutom är den mycket tålig och lätt att sköta, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för att skapa en härlig stämning i ditt hem.

Tack vare aluminiumets väderbeständighet är vår lykta idealisk för användning utomhus. Den tål alla typer av väder och behöver endast rengöras med en fuktig trasa när den blir smutsig.Artikelnummer:
R-14002-sma-02

Möbler
Övrigt