Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Lykta Fuljhar 16,2x16,2cm Höjd 61cm

490 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Lykta Fuljhar Aluminium 16,2x16,2cm Höjd 61cm. Snygg lykta passande till blockljus och värmeljus. 

Välkommen till en värld av magisk belysning med vår eleganta lykta Fuljhar i aluminium! Med en höjd på 61cm och en storlek på 16,2x16,2cm, kommer denna imponerande lykta att lysa upp ditt hem på ett spektakulärt sätt.

Med fyra sidor av glas, ger denna lykta ett fantastiskt ljus som sprider sig över hela rummet. Använd den för att skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum, på terrassen eller i trädgården. Tack vare dess mångsidiga design, kan vår lykta enkelt placeras på marken eller hängas upp i en krok för en mer dramatisk effekt.

Det eleganta aluminiumet ger en modern och sofistikerad look, vilket gör att den passar perfekt till alla typer av inredning. Vår lykta i aluminium är också mycket hållbar och lättskött. Tillverkad av högsta kvalite i aluminium och glas, kommer den att stå emot alla väderförhållanden och daglig användning och är enkel att rengöra med en fuktig trasa.

Så för en snygg och funktionell belysningslösning, välj vår lykta i aluminium och upplev hur ett enkelt tillbehör kan förvandla ditt hem och skapa ett skönt ljussken i rummet.Artikelnummer:
R-14002-med-02

Möbler
Övrigt