Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Kandelaber Talakot Höjd 80cm

495 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Kandelaber ljusstake Höjd 80cm. 

Denna Kandelaber ljusstake är inte bara en vanlig dekorationsdetalj, den är en investering i ett elegant och tidlöst hem. Med en höjd på 80 cm ger den en vacker och imponerande syn och är tillverkad av gjuten aluminium som ger den en hållbarhet och vacker glänsande finish.

Talakot är inte bara en ljusstake, den är ett konstverk i sig själv. Med fem ljushållare som är fördelade på en topphållare och fyra armar, kan den lysa upp ett helt rum och ge en varm och inbjudande atmosfär. Dess runda fot ger en stadig och balanserad bas som gör att den står stadigt på bordet eller golvet.

Lätt att montera ihop, den levereras i fem delar och kan enkelt anpassas till de flesta inredningsstilar tack vare dess polerade aluminium. Oavsett om du placerar den i ditt vardagsrum, sovrum eller matsal, kommer Talakot att skapa en atmosfär av elegans och stil.

Så varför inte investera i denna fantastiska Kandelaber ljusstake och ge ditt hem den uppmärksamhet det förtjänar? Med en höjd på 80 cm kommer den säkerligen att vara ett imponerande tillskott till ditt hem och imponera på dina gäster.Artikelnummer:
R-2255-80-01

Möbler
Övrigt