Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Hallmajor Timanpur Höjd 180cm Bredd 35cm

995 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Hallmajor Timanpur Aluminium Höjd 180cm Bredd 35cm.

Klädhängare i gjuten aluminium, levereras i 4 delar och skruvas ihop. Variationer i delar kan förekomma och undersidan av fötterna kan behöva justeras för att hallmajoren skall stå helt vertikalt.

Skapa en unik och praktisk lösning för din hall med vår gjutna aluminiumhallmajor! Denna klädhängare är enkel att montera och har 10 robusta krokar som säkert håller dina kläder, jackor, och accessoarer på plats.

Med en höjd på 180cm och en bredd på 35cm, passar vår hallmajor perfekt i de flesta hallar, korridorer eller sovrum. Den eleganta designen och den silvriga färgen ger en modern touch till ditt hem och blir förhoppningsvis en snygg matchning med resten av din inredning.

Tack vare dess tillverkning i gjuten aluminium, är vår hallmajor mycket slitstark och lättskött. Du kan vara säker på att den kommer att stå emot tidens gång och dagligt slitage, samtidigt som den är enkel att torka av med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch.

Så för en smart och praktisk lösning på dina klädproblem, välj vår gjutna aluminiumhallmajor och se själv hur enkel, elegant och funktionell en hall kan vara!Artikelnummer:
R-918-01

Möbler
Övrigt