Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Zenith Vit 46x60x105cm

650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Zenith stol Vit.
Bredd 46cm x Djup 48cm x Höjd 105cm.
Tillverkad i massivt heveaträ. Omonterad.

Zenith-stolen är mer än bara en sittplats; den är en konstnärlig skapelse som ger din inredning en extra dimension. Tillverkad i massivt heveaträ och levererad omonterad, är denna stol ett mästerverk av design och hantverk.

Med dimensioner på 46x48x105 cm och en sitthöjd på 47 cm är Zenith-stolen imponerande i både höjd och utformning. Dess ribbade rygg är inte bara vacker utan också ergonomiskt utformad för att stödja din rygg på ett behagligt sätt.

Detaljerna i Zenith-stolens konstruktion är imponerande. Ribborna på ryggen går elegant ned på baksidan, vilket ger stolen en unik och snygg design. Sidostagen som förbinder fram- och bakbenen garanterar en stabil konstruktion och hållbarhet.

Denna stol är en sittplats, perfekt för köket, matsalen eller andra rum där du vill ha en extra touch av elegans. Oavsett om det är i ditt stadshem eller sommarställe kommer Zenith-stolen att bli en iögonfallande del av din inredning, och den höga kvaliteten på dess massiva heveaträ kommer att säkerställa att den varar i många år framöver. Så ge ditt hem den förtrollande Zenith-stolen och upplev harmonin mellan skönhet och funktion.Artikelnummer:
ZENIT-STOL-V-03

Möbler
Övrigt