Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Paris Brun

1495 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Paris Brun.
Linnetyg: Brun.
Ben: Svartlackat trä.

Höjd/Bredd/Djup  102/60/70cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 45cm.
Ben monteras på stolen.

Stol Paris Brun är en hyllning till tidlös charm och enkelhet. Denna stol är en mästare på både elegans och komfort, med dess harmoniska förening av brun linnetyg och solida trädetaljer.

Måtten på stolen (Höjd/Bredd/Djup: 102/60/70 cm) noggrant utformade för att ge dig en bekväm sittupplevelse. Med en sitthöjd på 49 cm och ett generöst sittdjup på 45 cm kan du njuta av varje ögonblick av avkoppling.

De svartlackade träbenen är inte bara en visuell höjdpunkt utan ger också stadighet och kontrast mot de varma brunaktiga tonerna i linnetyget. De svängda bakre benen och de raka frambenen kombinerar stil och funktion i en harmonisk balans.

Stolens ryggstöd behåller den eleganta knappklädda designen med 12 distinkta knappar, som ger en tidlös karaktär samhörighet med  chesterfield-stilen. Ryggens överdel är svängd bakåt, vilket inte bara är estetiskt tilltalande utan också praktiskt när du tar plats vid bordet.

Paris Brun stolen är mer än bara en vanlig möbel; den är en del av din heminredning. Oavsett om du använder den i matsalen eller som en extra sittplats i ditt hem, kommer den att erbjuda både komfort och en tidlös estetik som smälter samman med din inredning.Artikelnummer:
DO-4396-BR-01

Möbler
Övrigt