Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Paris Beige

1495 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Paris Beige.
Linnetyg: Beige.
Ben: Svartlackat trä.
Höjd/Bredd/Djup  102/60/70cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 45cm.
Ben monteras på stolen.

Stol Paris Beige är ett mästerverk av både elegans och komfort. Med en harmonisk kombination av linnetyg och massivt trä, erbjuder denna stol inte bara en plats att sitta utan också ett konstverk i sig.

Måtten på stolen (Höjd/Bredd/Djup: 102/60/70 cm) är noggrant utformade för att ge dig den optimala sittupplevelsen. Med en bekväm sitthöjd på 49 cm och ett generöst sittdjup på 45 cm kan du koppla av i stil.

Stolens svartlackade träben är en ögonfångare och ger ett kontrastfullt element till det ljusa linnetyget. De svängda bakre benen ger inte bara stabilitet utan också en extra touch av design. De raka frambenen ger stolen rätt struktur och balans.

Ryggstödet på Paris Beige stolen är knappklädd med 12 eleganta knappar, vilket ger den en touch av chesterfield-stilen. Överdelen av ryggstödet är svängt bakåt, vilket inte bara är en snygg designfunktion utan gör även stolen enklare att gripa när du sätter dig vid bordet.

Paris Beige stolen är inte bara en möbel; den är en del av din inredningskonst. Oavsett om det är i matsalen eller som en extra sittplats i ditt hem, kommer den att leverera både komfort och en tidlös estetik.Artikelnummer:
DO-4396-BE-01

Möbler
Övrigt