Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fåtölj Kristina Brun

1795 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Fåtölj Kristina Brun.
Linnetyg: Brun.
Ben: Svartlackat trä.

Höjd/Bredd/Djup  95/61/66cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 46cm.
Ben monteras på fåtöljen.

Välkommen till en värld av lyx och stil med Kristina fåtölj i brunt linnetyg! Detta är den ultimata fåtöljen för dig som vill ha en kombination av klassisk elegans och modern stil. Benen är tillverkade av svartlackat massivt trä, vilket ger fåtöljen en hållbar och robust känsla samtidigt som den ser fantastisk ut.

Med en höjd på 95cm, en bredd på 61cm och en djup på 66cm ger Kristina fåtölj dig tillräckligt med utrymme för att koppla av bekvämt. Sitthöjden på 49cm och sittdjupet på 46cm ger dig en optimal sittupplevelse, oavsett om du använder fåtöljen som en fristående möbel i hallen, sovrummet eller som en rejälare matstol runt matbordet.

Kristina fåtölj har en klassisk design med en knappklädd rygg och elegant ringbeslag på baksidan, som ger en lyxig känsla. De vinklade benen ger en modern twist till den traditionella designen. Fåtöljen är enkel att montera och passar perfekt in de flesta heminredningar.

Så om du söker efter en bekväm och stilfull fåtölj som kan förgylla ditt hem och ge en lyxig touch, då är Kristina fåtölj i brunt linnetyg det perfekta valet för dig! Artikelnummer:
DO-4375-BR-01

Möbler
Övrigt