Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Stensnäs kryss Svart 50x40x80cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sängbord Stensnäs Svart med två lådor och hyllplan.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 80cm.
Kupade silversvarta metallhandtag.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Stig in i elegansens värld med sängbordet Stensnäs - en möbel som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem. Med imponerande 80 cm i höjd, presenterar detta sängbord en förtrollande kombination av funktionalitet och unik design.

Stensnäs utmärker sig med två rymliga lådor nedtill och ett öppet fack ovanför, vars sidor pryds av vackra kryssdetaljer. Stolt stående på sina ben, bär det på sig en mystisk svart färg som omsluter den som en skräddarsydd kostym. De karakteristiska kupade silversvarta metallhandtagen på lådorna är som små juveler och skapar en kontrast som fångar ögat.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, är Stensnäs en möbel som inte bara står för stil utan också för hållbarhet. Att den dessutom levereras färdigmonterad i kartong visar på den praktiska och användarvänliga sidan av denna unika möbel.

Stensnäs är inte bara ett sängbord - det är en designupplevelse. Dess anpassningsförmåga gör det till en lika perfekt följeslagare som avlastningsbord i andra rum i ditt hem. Ge ditt utrymme en touch av mystik och elegans med sängbordet Stensnäs.Artikelnummer:
VG03-80-S-27

Möbler
Övrigt