Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Ryr Rund Vit Diam. 50x71cm

1850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sängbord rund Vit.
Diam.50cm  x Höjd 71cm.
Vikt 13 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Förhöj ditt sovrum med elegans och funktionalitet med vårt sängbord Ryr. Det rundade designkonceptet och den kritvita färgen skapar en tidlös och stilfull atmosfär. Med en generös Diam. 50x Höjd 71cm erbjuder detta sängbord en perfekt balans mellan kompakt design och praktisk användning.

Utforska dess smarta funktioner, inklusive avlastningshyllan nedtill och den praktiska lådan upptill, som ger dig utrymme att organisera och förvara dina nattliga tillbehör. Det silversvarta runda handtaget adderar en modern touch och kompletterar den kritvita estetiken.

Sängbordet Ryr är konstruerat med omsorgsfullt utvalda material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, vilket ger en hållbar och pålitlig möbel. De eleganta benen som sträcker sig upp till underdelen av bordsytan ger en luftig känsla samtidigt som de stöder stabilitet.

Med en vikt på 13 kg är detta sängbord lätt att flytta och anpassa efter dina önskemål. Levereras färdigmonterad i kartong för att göra din inredningsupplevelse så smidig som möjligt. Ge ditt sovrum en uppgradering med sängbordet Ryr och låt dess charm och funktionalitet berika ditt dagliga liv.Artikelnummer:
VG66-V-44

Möbler
Övrigt