Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Håbo Vit bredd 55x djup 42x höjd 70cm

1850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Håbo Vit, tre lådor.
Bredd 55x Djup 42x Höjd 70cm.
Vikt 16 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till elegansens mecka med sängbordet Håbo - en möbel som inte bara kompletterar ditt utrymme utan också skapar en unik atmosfär. Med generösa dimensioner (Bredd 55x Djup 42x Höjd 70cm) är detta sängbord en konstnärlig kombination av form och funktion.

Håbo presenterar tre rymliga lådor som inte bara erbjuder praktisk förvaring utan också en visuell njutning. Varje låda är smyckad med silversvarta handtag som ger en elegant kontrast mot den kritvita färgen. Den stadiga sockeln nedtill förstärker inte bara stabiliteten utan bidrar också till möbelns karaktär.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, bär Håbo på sig ett arv av hållbarhet och stil. Dess vikt på 16 kg stärker dess stabilitet och gör det lätt att anpassa efter dina behov. För att göra din inredningsupplevelse ännu mer bekväm levereras Håbo färdigmonterad i kartong.

Håbo är inte bara ett sängbord - det är en konstnärlig uttrycksform. Dess universalitet gör det också till ett perfekt avlastningsbord i andra rum i ditt hem.Artikelnummer:
LM19-V-44

Möbler
Övrigt