Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Dynös Svart 50x40x80cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sängbord Dynös Svart.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 16 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Ge ditt sovrum en touch av elegans och funktionalitet med sängbordet Dynös. Med generösa dimensioner - Bredd 50x Djup 40x Höjd 80cm - kombinerar detta sängbord smart design med stil.

Dynös levererar stil och funktionalitet med ett öppet fack upptill, smyckat med snygga kryss på sidorna, och en nedre dörr som pryds av två synliga silversvarta gångjärn och ett runt silversvart handtag. Den stabila sockeln nedtill ger möbeln en stadig grund och en extra dos av karaktär.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, erbjuder Dynös en imponerande kombination av hållbarhet och stil. Dess vikt på 16 kg gör det till en robust möbel som passar lika bra som sängbord i sovrummet som avlastningsbord i hallen eller andra rum.

Färdigmonterad i kartong för att förenkla din inredningsupplevelse, är Dynös redo att förhöja ditt hem oavsett om det är vid huset vid havet, fjällstugan eller innerstadslägenheten. Vid köp av två sängbord får du en höger- och en vänsterhängd dörr för att möta dina individuella behov. Uppgradera ditt utrymme med Dynös och låt dess elegans bli den perfekta följeslagaren för din inredning.Artikelnummer:
VG144-S-36

Möbler
Övrigt