Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Bråtorp Rund Svart 40x40x71cm

1750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Bråtorp Svart.
Diam. 40cm x Höjd 71cm.
Vikt 12 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Möbeln som förenar funktion och stil – möt sängbordet Bråtorp. Med en perfekt balanserad design, Diam. 40cm x Höjd 71cm, blir detta sängbord en oumbärlig del av din inredning.

Bråtorp erbjuder smart förvaring med ett avlastningshyllplan nedtill och en elegant låda upptill. Det silversvarta handtaget skapar en kontrast mot den djupa svarta färgen och adderar en modern touch. Benen, som sträcker sig upp till underdelen av bordsytan, ger en luftig och stilfull karaktär.

Detta flexibla sängbord är inte bara ett perfekt komplement till sovrummet, utan fungerar också utmärkt som avlastningsbord i hallen eller vid soffan. Bråtorp trivs lika bra i huset vid havet som i fjällstugan eller citylägenheten, anpassar sig smidigt till din unika stil och miljö.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, kombinerar Bråtorp hållbarhet med en elegant estetik. Dess vikt på 12 kg gör det enkelt att placera möbeln precis där den behövs. Levereras färdigmonterad i kartong för en bekväm och stressfri inredningsupplevelse. Låt sängbordet Bråtorp följa med och förhöja rummet i ditt hem med sin mångsidighet och tidlösa design.Artikelnummer:
VG66-40-S

Möbler
Övrigt