Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Binäs Vit 48x41x67cm

1650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Sängbord Binäs Vit.
Bredd 48x Djup 41x Höjd 67cm.
Vikt 14 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Upptäck elegans och funktion i sängbordet Binäs - en unik möbel som går bortom förväntningarna. Med en förfinad design (Bredd 48x Djup 41x Höjd 67cm) är Binös inte bara ett sängbord, det är en konstnärlig statement för ditt utrymme.

Binäs välkomnar dig med en smart layout: en översta låda och en nedre dörr, båda prydda med silversvarta handtag som är som små konstverk i sig själva. Dörren döljer diskret förvaringsutrymme, medan den nätta sockeln nedtill inte bara ger stabilitet utan också en elegant touch till designen.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, är Binäs en symbol för hållbarhet och tidlös skönhet. Den kritvita färgen skapar en ren och fräsch atmosfär, och dess popularitet som ett av våra mest efterfrågade sängbord talar för dess allmänna tilltalande design.

Färdigmonterad i kartong för din bekvämlighet, är Binäs redo att förhöja din inredning utan krångel. Vid köp av två sängbord anpassas Binäs till dina önskemål med en höger- och en vänsterhängd dörr. Ge ditt sovrum en dos av elegans och praktisk förvaring med sängbordet Binäs, vit skönhet när den är som bäst!Artikelnummer:
CP02-V-45

Möbler
Övrigt