Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV Bänk Sahai glas 150x50x50cm

3850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Indisk TV bänk i massivt shesamträ, tre skjutdörrar. Klarglas i dörrarna. Hyllplan bakom dörrarna. Handtag i svart metall.
Bredd 150x Djup 50x Höjd 50cm.
Vikt 48 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.
Höjd övre hyllplan 13,2cm. Höjd undre hyllplan 13,2cm.

För den som söker en harmonisk kombination av skönhet och funktionalitet är vår indiska TV-bänk Sahai i massivt shesamträ det perfekta valet. Denna möbel är skapad med omsorg och precision för att erbjuda dig en elegant och praktisk lösning för ditt hem.

TV-bänken har tre skjutdörrar med klarglas som ger en sofistikerad touch och möjliggör en elegant display av dina favoritprylar. Bakom varje dörr finns hyllplan för att organisera och dölja dina ägodelar när det behövs. De infrästa handtagen i svart metall är både stiliga och funktionella och ger en modern kontrast till den varma bruna färgen i shesamträet.

Möbeln står på ben som ger en luftig och lätt känsla samtidigt som den är stabil.

Med dimensionerna 150 cm i bredd, 50 cm i djup och 50 cm i höjd är TV-bänken väl avvägd och passar smidigt in i olika utrymmen. Dess vikt på 48 kg garanterar att den är robust och pålitlig för att hålla dina ägodelar säkra.

Det bästa är att TV-bänken levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör monteringen enkel och bekväm. Du kan snabbt njuta av den praktiska och vackra TV-bänken i ditt hem.

Med sin tidlösa skönhet och funktionalitet är vår indiska TV-bänk Sahai i massivt shesamträ en investering i stil och användbarhet. Den kommer att förhöja din inredning och skapa en fridfull atmosfär i ditt hem. Upplev den eleganta praktiken hos denna TV-bänk och låt den bli hjärtat i ditt underhållningsområde.Artikelnummer:
mb46-WA-12

Möbler
Övrigt