Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bänk Kyd 120x43x76cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snygg sittbänk i massivt shesamträ, kryss på sidorna.
Bredd 120x Djup 43x Höjd 76cm.
Vikt 19kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Omonterad i kartong.

Bänk Kyd är en extraordinär sittbänk som utstrålar tidlös skönhet och funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt massivt shesamträ är detta inte bara en möbel, det är en konstnärlig och praktisk mästerverk som kommer att lyfta din inredning till en ny nivå.

Materialen är noga utvalda för att ge dig den bästa kvaliteten. Det massiva shesamträet ger bänken en varm och naturlig charm samtidigt som det ger långvarig hållbarhet. Den karakteristiska kryssdesignen på sidorna är inte bara visuellt imponerande utan ger också den stabilitet som behövs i en högkvalitativ möbel.

Bänk Kyd är mångsidig och passar perfekt i hallen, vardagsrummet, sovrummet och mer. Dess generösa mått på 120 cm i bredd, 43 cm i djup och 76 cm i höjd ger gott om plats att sitta bekvämt och njuta av dess charm.

Möbeln levereras omonterad i kartong, men monteringen är enkel och smidig, så du kan snabbt och enkelt integrera denna praktiska och vackra sittbänk i ditt hem. Med Bänk Kyd får du inte bara en möbel, du får en känsla av elegans och funktionalitet som kommer att berika din livsstil och inredning på ett meningsfullt sätt.Artikelnummer:
mbbench-120-WA-08

Möbler
Övrigt