Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Bursville 2/set 55x55x42cm

1695 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Satsbord Bursville. 2/set.
Bredd 55x Djup 55x Höjd 42cm.
Bredd 53x Djup 53x Höjd 39cm.
Vikt 17 kg.
Material: Shesamträ och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Det ger en känsla av kvalitet och hållbarhet som gör Satsbord Bursville till en möbel som inte bara är snygg utan också praktisk och funktionell.

Satsbord Bursville består av två bord som passar perfekt för att ställa ut efter eget behag. Det större bordet har en bredd på 55 cm, djup på 55 cm och höjd på 42 cm, medan det mindre bordet har en bredd på 53 cm, djup på 53 cm och höjd på 39 cm. Det mindre bordet förvaras smidigt under det större bordet vilket gör det till en platsbesparande lösning för ditt hem.

Det robusta benstativet är tillverkat av svartlackerad metall som ger Satsbord Bursville en modern och industriell stil. Det kontrasterar snyggt mot den bruna färgen på shesamträet, vilket ger möbeln en unik karaktär och stil.

Satsbord Bursville levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det lätt att placera ut i ditt hem utan onödigt krångel. Shesamträ är ett av de hårdaste träslagen och ger en tålig och slitstark yta som kan användas i många år framöver.

Om du vill ha en möbel som kombinerar stil, hållbarhet och funktion, då är Satsbord Bursville det perfekta valet för dig. Artikelnummer:
NAC-CON-527-A-55-WA-13

Möbler
Övrigt