Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skrivbord Anjar Bredd 95 x Djup 45 x Höjd 75cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skrivbord Shesam. 
Genomgående öppning/fack:  Bredd 53cm  Höjd 8,5cm.
Monterad, endast ben monteras på skrivborde.t
Bredd 95x Djup 45x Höjd 75cm.
Vikt 28 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Skrivbord Anjar är ett praktiskt skrivbord i massivt shesamträ med svarta metallben. Det passar bra som ett mindre skrivbord eller som ett smidigt avlastningsbord i hallen. Benen har en V-design som sträcker sig ned till golvet och ger en modern touch åt bordet. Bordet har en låda på kanten för förvaring av små föremål och ett genomgående öppet fack i bordet för extra användbarhet.

Materialen inkluderar massivt shesamträ för en naturlig och robust känsla, med en bruns färg som ger en inbjudande atmosfär. Benen är tillverkade av svartlackerad metall för kontrast och modern estetik.

Bordets mått är 95 cm i bredd, 45 cm i djup och 75 cm i höjd. Det är färdigmonterat i kartong, och endast benen behöver monteras på skrivbordet för enkel användning.

Skrivbord Anjar är en mångsidig möbel som kombinerar stil och funktionalitet. Dess unika designelement och högkvalitativa material gör det till ett utmärkt val för små utrymmen där du behöver ett funktionellt och stilfullt skrivbord eller avlastningsbord. Skapa en praktisk och elegant arbets- eller avlastningsyta med Skrivbord Anjar i massivt shesamträ och svart metall.Artikelnummer:
NAC-F14-114-WA-12

Möbler
Övrigt