Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matbord Lakadia 75x75cm+1x40cm ilägg

2750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Matbord Shesam. 
Mönstrad bordsskiva.
Bredd 75x Djup 75x Höjd 76cm + 1x40cm ilägg.
Vikt 46 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Omonterad i kartong.

Matbord Lakadia är ett imponerande matbord tillverkat av massivt shesamträ med en unik mönstrad bordsskiva och en medföljande iläggsskiva. Den kraftiga designen gör det här bordet idealiskt för olika köks- och matsalsmiljöer. 

Materialen ger en naturlig och robust känsla, och den varma bruna färgen på det massiva shesamträet ger en inbjudande atmosfär.

Måtten på bordet är 75 cm i bredd, 75 cm i djup och 76 cm i höjd. Iläggsskivan är 40 cm bred och ger möjlighet att utöka bordets storlek efter behov.

En fördel med Matbord Lakadia är att det även går att sätta ihop två bord för att skapa ett ännu större bord för särskilt stora sammankomster eller speciella tillfällen. Detta ger dig extra flexibilitet i din matsal eller kök.

Bordet levereras omonterat i kartong med tydliga instruktioner för enkel montering.

Matbord Lakadia är en imponerande möbel som kombinerar både stil och funktionalitet. Det är perfekt för familjemiddagar och sociala sammankomster och passar bra med olika stoltyper. Det kommer definitivt att vara en praktisk och elegant tillskott till din köks- eller matsalsinredning. Skapa en inbjudande och mångsidig matplats med Matbord Lakadia i massivt shesamträ.Artikelnummer:
mb34-75-WA-04

Möbler
Övrigt