Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Gujarat natur 100x60x42cm

3450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Soffbord i massivt akaciaträ, låda och öppet fack. Ben i metall.
Bredd 100x Djup 62x Höjd 42cm.
Vikt 35 kg.

Material: Massivt akaciaträ, metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.
Endast ben monteras på möbeln.

Soffbord Gujarat är mer än bara en möbel, det är en konstnärlig skapelse som tar din inredning till en ny nivå. Det här soffbordet kombinerar modern design, funktionalitet och högkvalitativa material på ett sätt som är helt unikt.

Materialen är noga utvalda för att ge dig den bästa kvaliteten. Det massiva akaciaträet ger inte bara en varm och inbjudande känsla utan är också otroligt hållbart. Benen är tillverkade av metall och ger en snygg kontrast till det naturliga träet.

Designen av soffbordet är enastående. Rundade hörn på sidorna ger en unik och intressant estetik. Benen är vinklade och smidigt monterade in i bordets underskiva, vilket ger en känsla av svävande elegans. Lådfronten är elegant slät, utan traditionella handtag, vilket förstärker den moderna designen.

Funktion är också en nyckelkomponent. Med lådor på båda långsidorna och ett stort genomgående fack erbjuder det generöst med förvaringsutrymme för dina behov.

Soffbord Gujarat har dimensioner på 100 cm i bredd, 62 cm i djup och 42 cm i höjd, vilket ger tillräckligt med utrymme för att användas som ett funktionellt soffbord i ditt vardagsrum.

Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, och endast benen behöver monteras på plats, vilket gör det enkelt att införliva detta konstverk i din hemmiljö.

Soffbord Gujarat är en möbel som uttrycker din personliga stil och konstnärliga känsla. Det är en manifestation av modern elegans och funktionalitet. Denna unika möbel kommer inte bara att vara en central punkt i ditt rum, den kommer att bli en samtalsstartare och ett konstverk i sig. Ge din inredning en modern och konstnärlig touch med Soffbord Gujarat i massivt akaciaträ och metall.Artikelnummer:
RE-MIX20-NAT-01

Möbler
Övrigt