Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skrivbord Chandigarh natur 120x50x78cm

2950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Skrivbord i massivt akaciaträ, två lådor. Ben i metall
Bredd 120x Djup 50x Höjd 78cm.
Vikt 39 kg.

Material: Massivt akaciaträ, metall.
Färg: Natur.
Färdigmonterad i kartong.
Endast ben monteras på möbeln.

Skrivbord Chandigarh är ett uttryck för modern design och funktionalitet. Det här skrivbordet i massivt akaciaträ är både vackert och praktiskt, och det kommer att bli en stilfull och funktionell tillskott till ditt arbetsområde.

Materialen är noggrant utvalda för att erbjuda högsta kvalitet. Det massiva akaciaträet ger skrivbordet en naturlig och varm känsla samtidigt som det är exceptionellt hållbart. Benen är tillverkade av metall och har en vinklad design som ger skrivbordet en modern och luftig känsla.

Designen av skrivbordet är enkel och elegant. De rundade sidorna och avsaknaden av traditionella handtag på lådfronten ger skrivbordet en ren och minimalistisk estetik. Lådfronterna öppnas smidigt och ger tillgång till generöst med förvaringsutrymme, med två rymliga lådor som hjälper dig att organisera dina arbetsmaterial och dokument.

Med dimensioner på 120 cm i bredd, 50 cm i djup och 78 cm i höjd erbjuder Skrivbord Chandigarh en generös arbetsyta samtidigt som det passar perfekt i olika arbetsmiljöer, inklusive hemmakontor och arbetsplatser.

Skrivbordet levereras färdigmonterat i kartong, och endast benen behöver monteras på plats, vilket gör det enkelt att integrera detta praktiska och stilfulla möbelstycke i din arbetsmiljö.

Skrivbord Chandigarh är en möbel som förenar skönhet och funktionalitet på ett sätt som är svårt att motsvara. Det kommer inte bara att underlätta ditt arbete, det kommer också att höja estetiken i ditt arbetsrum. Ge din arbetsplats en modern och elegant touch med Skrivbord Chandigarh i massivt akaciaträ och metall.Artikelnummer:
RE-MIX19-NAT-01

Möbler
Övrigt