Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Wango Vit 50x40x190cm

4450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Vitrinskåp Vit med dörr och två lådor, klarglas i dörren.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 37 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Wango, ett förtrollande vitrinskåp med en distinkt asiatisk design. Detta nytillverkade kinaskåp i en elegant täckande vit färg kommer omedelbart att fånga din uppmärksamhet med sina unika detaljer och charm.

Wango är utrustat med en enkel men praktisk design, med en dörr upptill och två lådor nedtill. Glasdörren har vackra klarglas med tre dekorativa spröjsar som ger skåpet en tidlös asiatisk estetik. Bakom dörren hittar du tre rymliga hyllplan och en generös botten, perfekt för att visa upp och organisera dina ägodelar.

Det som verkligen ger Wango sin karaktär är de dekorativa asiatiska beslagen. Dörren pryds av ett rektangulärt asiatiskt beslag, och lådorna är försedda med matchande rektangulära metallbeslag med ringhandtag. Skåpet står på eleganta ben som ger det en lätt och luftig känsla.

De synliga gångjärnen på dörren samspelar vackert med de övriga metallbeslagen och bidrar till skåpets autentiska asiatiska utseende.

Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF är detta vitrinskåp byggt för att vara både hållbart och vackert. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att snabbt njuta av dess exotiska skönhet utan krångel med montering.

Wango är inte bara ett vitrinskåp, det är en konstnärlig inredningsdetalj som kommer att lyfta din heminredning och ge den en touch av asiatisk flärd och elegans.Artikelnummer:
CADS06-V-01

Möbler
Övrigt