Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Utlziuo Vit 100x40x189cm

7450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Vitrinskåp vit med två dörrar och fyra lådor. Fyra löstagbara hyllplan i skåpet, klarglas i dörrarna. 
Bredd 100x Djup 40x Höjd 189cm.
Vikt 58 kg.
Djup hyllplan invändigt 34,5cm.

Material: Trä. 
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall.
Patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

Utlziuo vitrinskåp är mer än bara en möbel, det är en resa genom Asiens rika kulturarv och hantverksskicklighet. Med sin förtrollande asiatiska design och unika detaljer kommer detta skåp att vara kronjuvelen i ditt hem.

Två klarglasdörrar, vars skönhet förhöjs av spröjsen framför glaset, ger en vacker inramning för dina mest älskade ägodelar. Fyra löstagbara hyllplan inne i skåpet ger dig flexibilitet att anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov.

Det som verkligen gör Utlziuo till något speciellt är de små asiatiska detaljerna. Rundade kanter upptill på höger och vänster sida ger en subtil asiatisk känsla. De rektangulära asiatiska beslagen på dörrarna, kompletterade med nyckelsprint, ger skåpet en unik karaktär. Metallringarna som fungerar som handtag på lådorna är både praktiska och stilfulla.

Skåpet står på träben som kompletterar dess design perfekt och ger det en solid och stadig bas. Det är tillverkat av högkvalitativt trä och har en vit färg som förhöjer dess tidlösa skönhet.

Med dimensionerna 100 cm i bredd, 40 cm i djup och 189 cm i höjd är Utlziuo en välavvägd storlek som passar i olika rum och inredningsstilar. Djupa hyllplan invändigt med 34,5 cm djup ger gott om utrymme att visa upp dina föremål.

Utlziuo vitrinskåp är färdigmonterat och levereras i kartong. Varje möbel är handtillverkad, och patinerade kanter ger den en äkta asiatisk finish. Detta är inte bara en möbel, det är ett konstverk som förenar funktion och skönhet på ett enastående sätt.Artikelnummer:
AB-A526-V-07

Möbler
Övrigt