Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Chiins Grå 160x45x70cm

6150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skänk / TV-bänk Grå med fyra dörrar och tre lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 160x Djup 45x Höjd 70cm.
Vikt 39 kg.

Material: Trä. 
Färg: Grå.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, dekorativt runt asiatiskt bronsbeslag med nyckelsprint för låsning av dörrarna och utvändiga gångjärn. Patinerade kanter på skänken bidrar till en genuin asiatisk finish.

Chiins skänk/TV-bänk är ett mästerverk i sval grå nyans som bär på en känsla av asiatisk elegans. Med fyra dörrar och tre lådor erbjuder denna unika möbel dig gott om förvaringsutrymme samtidigt som det förhöjer din inredning.

Varje dörrpar är smyckat med dekorativa asiatiska bronsbeslag som ger dem en konstnärlig touch och en genuin asiatisk finish. Nyckelsprinten för låsning av dörrarna ger en autentisk känsla.

Skänken står på ben och har synliga utvändiga gångjärn som lägger till extra karaktär och elegans. Patinerade kanter på möbeln ger den en tidlös asiatisk atmosfär.

Chiins skänk/TV-bänk är tillverkad av högkvalitativt trä och handtillverkad med noggrannhet. Den svala grå färgen ger den ett stilrent och unikt utseende som smälter sömlöst in i din inredning.

Med yttermåtten 160 cm i bredd, 45 cm i djup och 70 cm i höjd är denna möbelpjäs perfekt som både en TV-bänk och en skänk för att förvara och visa upp dina ägodelar. Och det bästa av allt - det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt utan krångel med montering.Artikelnummer:
AB-TV019-GR-10

Möbler
Övrigt